Boardriders verklaring over COVID-19

Boardriders verklaring over COVID-19

Beste klanten,

Bij Boardriders is het welzijn en de gezondheid van onze klanten, medewerkers en de gemeenschap onze prioriteit. We begrijpen de bestaande bezorgdheid over het coronavirus (COVID-19). Net als u houden we de situatie nauwlettend in de gaten en volgen we de aanbevelingen van de overheid en de gezondheidsinstanties op om onze klanten en onze teams zo goed mogelijk te beschermen. We nemen deze verantwoordelijkheid naar onze klanten, medewerkers en accounts toe zeer serieus.

Op al onze locaties zijn verschillende maatregelen getroffen om een veilige, comfortabele en schone omgeving voor onze teams te waarborgen.

Op al onze locaties, waaronder ons hoofdkantoor, onze fysieke winkels en onze distributielocaties, hebben we voorzorgsmaatregelen genomen en zullen we deze blijven volgen, waaronder een rigoureuze, regelmatige schoonmaak van onze ruimtes. We hebben ook sanitaire maatregelen getroffen en zorgen ervoor dat onze teams over de nodige middelen beschikken om de ruimtes regelmatig te ontsmetten en te reinigen. Alle medewerkers zijn geïnstrueerd om elementaire sanitaire richtlijnen te volgen, zoals het regelmatig wassen van de handen en het houden van de sociale afstand. We hebben onze medewerkers ook aangemoedigd om zoveel mogelijk vanuit huis te werken.

In onze winkels zijn de verkoopteams verantwoordelijk voor het regelmatig schoonhouden van alle ruimtes, inclusief de vloeren, kassa’s en paskamers.

In overeenstemming met de richtlijnen van de lokale overheid hebben we onze winkels in een aantal landen in de wereld, waaronder de Verenigde Staten en West-Europa, gesloten. Onze winkels in Australië, Japan en diverse andere landen blijven open en zullen normaal blijven functioneren. Als u niet in staat bent om naar de winkels te komen, kunt u online uw favoriete producten bestellen. Onze websites blijven open en we blijven bestellingen leveren. Wij doen ons best om vertragingen in de levering te voorkomen en om te reageren op uw verzoeken aan onze klantendienst. We vragen u echter om uw begrip en geduld in deze periode van onzekerheid.

Hartelijk dank voor uw voortdurende steun.

Blijf gezond en zorg goed voor uzelf.

Boardriders Group